Nieuwe DAF XG+ trekker met een efficiënt ingerichte trailer voor onze 4e boorset

Met trots presenteren we onze nieuwste aanwinst!

Om de moderne middelen en materialen van het Gecentreerd Boor Systeem te vervoeren, maken we gebruik van een grote vrachtwagen. Met trots presenteren we de nieuwste aanwinst die we onlangs aan het wagenpark van De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken hebben toegevoegd!

Efficiënt ingerichte trailer

Sinds kort rijden we met een fonkelnieuwe DAF XG+ trekker met een efficiënt ingerichte trailer voor onze boorset. We hebben gekozen voor de DAF XG+ vanwege de ruime cabine. Het bed in de cabine van de trekker is vervangen door twee luxe stoelen, zodat er vier personen tegelijk op reis kunnen. Op die manier besparen we niet alleen veel op de kosten van diesel, maar is het ook een stuk gezelliger werken omdat we samen op pad kunnen gaan.

Minder transportbewegingen

De trailer is zodanig ingericht dat in één rit maar liefst 32 putafdekkingen kunnen worden meegenomen. Zo sparen we transportbewegingen uit, wordt het mogelijk om ons nog flexibeler op te stellen en om grote aantallen putafdekkingen per dag aan te brengen. Omdat al het materieel via de achterkant van de trailer kan worden gelost – namelijk de boorshovel, elektrische shovel, minikraan, voorboor-kar, metselkar, bitumenketel en putafdekkingen – hebben we ook minder parkeerruimte nodig, wat scheelt in laad- en lostijd.

Wij danken onze topleveranciers!

Met dank aan Truckland, Feld-Stam Carrosseriebouw, JK Machine-Onderhoud en Ster-Neon Bestickering voor het mede mogelijk maken van de nieuwe boorset!