Aanleg riolering bedrijventerrein De Vaandel

In Heerhugowaard ontwikkelt zich ten noorden van de Westfrisiaweg het nieuwe bedrijventerrein De Vaandel. De Boer & van der Weijde heeft hier in opdracht van BAM Infra & Dura Vermeer Infra hard gewerkt aan de aanleg van de riolering.

In opdracht van Dura Vermeer heeft ons team kunststof putten, een pompput van 4,5 meter hoog, huisaansluitingen en vuilwater- en hemelwaterriolering aangebracht.

Loorin Beumkes, uitvoerder Dura Vermeer:
‘Door de ervaren en kwalitatieve rioolploeg werd ik als uitvoerder goed ontzien. Het werk verliep exact zoals we hadden ingepland. Ook werd elke dag netjes gewerkt en was het werkterrein altijd weer opgeruimd.’

Daarnaast heeft ons team in opdracht van BAM Infra putten opgeboord en kolken en betonputten opgezet. Verder is er 1.000 meter VWA, 1.000 meter HWA en 1.000 meter drain riolering aangelegd.

Jordi Woestenburg, uitvoerder bij Bam Infra:
‘Het team van De Boer & van der Weijde heeft de werkzaamheden met vakkennis uitgevoerd. Bij de complete drie kilometer riolering is het in één keer goed gegaan. Vanuit de rioolinspectie kwam er geen enkel gebrek naar voren. Daar kun je trots op zijn!’