Inboren ronde putafdekkingen en straatpot in Heerhugowaard

In opdracht van D. van der Steen mocht ons team naar de West-Frieslandsingel te Heerhugowaard om daar 14 ronde putafdekkingen en 1 straatpot aan te brengen door middel van  het Gecentreerd Boor Systeem. Dankzij dit systeem behoren asfaltverzakkingen rondom putten tot de verleden tijd. Dit draagt tevens bij aan een goede verkeersveiligheid. Omdat we de putafdekkingen met het Gecentreerd Boor Systeem op de juiste hoogte stellen, helpt dit ook bij het terugdringen van geluidsoverlast.

Het inboren van de ronde putafdekking en straatpotten biedt tal van voordelen en heeft een duurzaam karakter. Daarom is het systeem een perfect alternatief voor de traditionele vierkante afdekkingen.

Door het inboren wordt een ronde sparing gecreëerd in een volkomen vlakke laag asfalt, recht boven de gas- of waterafsluiter. In deze sparing kunnen we de straatpot precies op hoogte brengen, gelijk aan het nieuwe asfalt. Dit systeem is perfect voor nieuwe wegen. Maar ook bij het vervangen van asfalt deklagen is het een mooie oplossing om voor dit systeem te kiezen.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het inboren van putafdekkingen en straatpotten? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl