Prefab Putrand Reparatie Gemeente Deventer

In opdracht van Gemeente Deventer mochten wij op de Zwolseweg 10 stuks en Brinkgreverweg 6 stuks PPR toepassen.

De bewoners van de Zwolseweg hadden last van de huidige putafdekkingen. Omdat deze weg nog niet aan een asfaltonderhoud toe is, is daarom gekozen voor de PPR methode. Nu kunnen de bewoners weer in huis genieten zonder getril en geluidsoverlast. De putafdekkingen liggen precies in de kruin van de weg en hierdoor is gebruik gemaakt van onze Blastrac om de prefab betonringen vlak te schuren met het asfalt.

Op de Brinkgreverweg is ook een PPR toegepast die dicht tegen de bandenlijn ligt. Dit hebben onze collega’s opgelost door de Prefab betonring op maat te zagen waardoor deze netjes langs de banden lijn kwam te liggen (zie foto).

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Verzakte en/of kapotte putranden in het geasfalteerde wegdek? De Boer & van der Weijde biedt dé oplossing! Ons eigen Prefab Putrand Reparatie systeem is uiterst geschikt om verzakte en/of kapotte putafdekkingen in het asfalt te repareren. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van een prefab betonnen ring.

Het Prefab Putrand Reparatie systeem stelt ons in staat om zeer snel te werken; daardoor ondervindt het verkeer minimale hinder. Het wegdek kan spoedig weer worden opengesteld en er zijn geen asfaltwerkzaamheden meer nodig.