Prefab Putrand Reparatie in diverse dorpen in Gemeente Het Hogeland

In opdracht van Gemeente Het Hogeland (Groningen) mochten wij in diverse dorpen onze Prefab Putrand Reparatie (PPR) techniek toepassen.

Wij hebben in 3 dagen totaal 17 stuks PPR geplaatst in de dorpen Onderdendam, Kantens, Eenrum, Leens, Bedum, Den Andel, Kloosterburen en Warfum. De PPR op de foto’s is in Kloosterburen toegepast.

De Gemeente Het Hogeland heeft voor de PPR techniek gekozen i.v.m. dat bepaalde putafdekkingen verzakt waren en vervangen moest worden, echter werd er nog niets aan het omliggende asfalt gedaan.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Verzakte en/of kapotte putranden in het geasfalteerde wegdek? De Boer & van der Weijde biedt dé oplossing! Ons eigen Prefab Putrand Reparatie systeem is uiterst geschikt om verzakte en/of kapotte putafdekkingen in het asfalt te repareren. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van een prefab betonnen ring.

Het Prefab Putrand Reparatie systeem stelt ons in staat om zeer snel te werken; daardoor ondervindt het verkeer minimale hinder. Het wegdek kan spoedig weer worden opengesteld en er zijn geen asfaltwerkzaamheden meer nodig.