Prefab Putrand Reparatie – Spoed reparaties te Amsterdam

In samenwerking met Aannemingsbedrijf Van Den Heuvel BV mogen wij in 2023 op diverse locaties in Amsterdam spoed reparaties uitvoeren aan verzakte putafdekkingen. Deze putafdekkingen hebben wij middels ons Prefab Putrand Reparatie Systeem mogen herstellen.

Aannemingsbedrijf Van Den Heuvel heeft een storingscontract met Waternet, hierbij valt o.a. te denken aan verzakte putafdekkingen die een gevaarlijke situatie opleveren. Van Den Heuvel heeft ons opdracht gegeven om, bij melding van een verzakte putafdekkingen, dit zo spoedig mogelijk samen op te lossen.

Met het toepassen van het Prefab Putrand Reparatie (PPR) Systeem kunnen wij in 1 werkgang de verzakte putafdekkingen herstellen, zonder bijkomstigheid van asfaltwerkzaamheden.

In Amsterdam liep De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken er veelal tegenaan dat een gietijzeren -lage- putafdekking direct op het kegelstuk is gemetseld. We zien dat dit ook de putafdekkingen zijn waarbij problemen ontstaan, zoals verzakkingen. Speciaal voor deze situaties hebben wij de putafdekking (dagmaat Ø520 Dynamic Cross Gripp & dagmaat Ø700 RM700) in de prefab betonnen ring gestort die wij plaatsen bij het PPR-systeem. Op deze manier kunnen wij een verzakte putafdekking met een lage opbouwhoogte goed en solide vervangen/herstellen middels het PPR-systeem.

Voordelen van het PPR-systeem:

  • geringe verkeershinder
  • kort durende wegafsluitingen
  • een geruisloze overgang tussen bestaand asfalt en prefab betonnen ring
  • prettige oplossing voor de aanwonenden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Verzakte en/of kapotte putranden in het geasfalteerde wegdek? De Boer & van der Weijde biedt dé oplossing! Ons eigen Prefab Putrand Reparatie systeem is uiterst geschikt om verzakte en/of kapotte putafdekkingen in het asfalt te repareren. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van een prefab betonnen ring.

Het Prefab Putrand Reparatie systeem stelt ons in staat om zeer snel te werken; daardoor ondervindt het verkeer minimale hinder. Het wegdek kan spoedig weer worden opengesteld en er zijn geen asfaltwerkzaamheden meer nodig.