Vloeistofdichte putten boren

Voor AW Infrabouw heeft De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken op 07 augustus 2023 een mooie opdracht mogen uitvoeren.

AW Infrabouw heeft een vloeistofdicht asfaltpakket aangebracht van op het Vlothaventerrein in Amsterdam. De vloeistof dichtheid is gerealiseerd door het aanbrengen een SAMI-laag tussen twee asfaltlagen in. Bij het aanbrengen van boorputten ontstaat het probleem dat de SAMI-laag doorboord wordt. En de constructie niet meer vloeistof dicht is.
De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken heeft hier nu ook de oplossing voor. Na het boren van de sparingen wordt het asfalt eerst gereinigd en vervolgens ingesmeerd met een epoxyprimer. Dit zorgt ervoor dat er bij de putafdekkingen, waar de SAMI-laag onderbroken is, geen oppervlaktewater meer door het asfalt kan sijpelen. Pas na het aanbrengen van de epoxyprimer zijn de putafdekkingen aangebracht.
Op deze manier is het gecentreerd boor systeem ook de oplossing voor vloeistofdichte asfalt vloeren.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het inboren van putafdekkingen? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via: 088-0276800 of info@dbvdw.nl