Infra project Het Groene Lint Aalsmeer

In opdracht van Aannemingsmaatschappij van Gelder heeft De Boer & van der Weijde Infra BV weer een mooi project mogen afronden. Het Groene Lint is een wandelnetwerk dat bestaande groengebieden met elkaar wil verbinden. Het doel is een groene verbinding te creëren van het Amsterdamse Bos tot aan de Westeinderplassen. Om dit werk succesvol te laten verlopen, hebben we er bewust voor gekozen om er een vaste ploeg op te houden.

Om fase 1 af te ronden, heeft ons team verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo is er 560 m1 beschoeiing aangebracht van 80 cm hoog, met om de 50 cm palen van 2 meter lang. Ook is er 560 m1 halfverhardings-pad ontgraaft en aangebracht, dat bestaat uit 25 cm zand geotextiel, 20 cm grauwacke 0/32 en 5 cm grauwacke van 0/12 cm. Daarnaast hebben we de grond om het wandelpad heen afgewerkt en ingezaaid.

Egbert Christophersen, uitvoerder van Aannemingsmaatschappij Van Gelder: ‘De kwaliteit die jullie hebben geleverd is super! Onze opdrachtgever heeft geen punten kunnen vinden die beter hadden gekund. Fase 1 hebben we kunnen afronden en na de bouwvak gaan we samen met dit team weer verder aan het volgende onderdeel van het project Het Groene Lint te Aalsmeer.’