Grondwerk en Grondverzet

Van A tot Z
Ruime kennis & ervaring
Ervaren vakmensen
Modern machinepark

Vakmensen en modern materieel voor kwaliteit in grondwerk en grondverzet

De Boer & van der Weijde Infra voert met ervaren vakmensen en modern materieel op professionele wijze grondwerkzaamheden uit. Op het gebied van grondwerk en grondverzet bieden wij verschillende diensten aan. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het initiële grondverzet, zoals: het voorbereidende grondwerk voor (bouw)projecten. Het aanleggen van ondergrondse infra waaronder riolering, duikers en mantelbuizen behoort ook tot onze specialismen.

De grondwerkzaamheden die wij onder meer aanbieden:

  • Het uitgraven van de wegfundering;
  • Het aanbrengen van de korrelbaan, verharding en zand;
  • Het uitgraven en/of vrij-graven van het riool en aanverwante rioolwerkzaamheden;
  • De aanleg van het riool (zie ook Riool Aanleg);
  • Het uitgraven van de fundering voor huis, aanbouw of schuur;
  • Het herinrichten van tuinen en/of kavels;
  • Het vrij-graven en aanvullen van de beschoeiing (zie ook Waterbouw);
  • Het aan- en/of afvoeren van grond, zand en andere materialen.

Eén vast aanspreekpunt

Grondverzet is meer dan slechts het aan het werk zetten van machines. Grondwerken beginnen met de juiste inventarisatie van de wensen en mogelijkheden. Indien u dit wenst, kunnen we bij De Boer & van der Weijde Infra een adviserende en proactieve rol aannemen. Wij inventariseren de situatie ter plekke, maken hier in overleg een goed werkbaar plan van en voeren het op deskundige wijze uit.

Wij ondersteunen u van A tot Z en u heeft bij een grondwerkproject één vast aanspreekpunt. U kunt hierbij denken aan het voorbereidend grondverzet, het uitgraven van (weg)fundering en het herinrichten van tuinen en kavels.

Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding van grondwerkzaamheden is essentieel voor de andere werkzaamheden van het project. Wij beschikken voor iedere situatie over de juiste machines en kennis om grond te ontgraven of grondstoffen te verwerken. Zo treffen wij de voorbereidingen voor elke fase van het project.

Zoekt u een ervaren partner die mee kan denken in uw grondwerk? Onze vakmensen staan voor u klaar! Neem voor meer informatie contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Projecten - Grondwerk en Grondverzet

Het Groene Lint is een wandelnetwerk dat bestaande groengebieden met elkaar wil verbinden. Het doel is een groene verbinding te creëren van het Amsterdamse Bos tot aan de Westeinderplassen. In opdracht van Aannemingsmaatschappij van Gelder mocht De Boer & van der Weijde fase 1 uitvoeren.

Divisie:

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.