Prefab Straatpot Reparatie (PSR) Systeem

INNOVATIEF SYSTEEM
MINIMALE VERKEERSHINDER
DUURZAAM & SLIJTVAST
SNEL BELASTBAAR

Passende oplossing voor het inboren van de rechthoekige straatpot

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

De toegang tot ondergrondse dienstkranen/hydranten voor bijvoorbeeld de brandweer, maar ook voor het afsluiten van een gasleiding of een warmteleiding wordt mogelijk gemaakt door de rechthoekige straatpot.

De Boer & van der Weijde biedt een ronde oplossing voor de rechthoekige straatpot. Doormiddel van het instorten van de straatpot in een ronde prefab betonnen ring kunnen wij deze inboren in het asfalt wegdek. Middels het Prefab Straatpot Reparatie (PSR) Systeem, toegepast na het asfalteren, blijft de dienstkraan toegankelijk tijdens de weg werkzaamheden voor bijvoorbeeld de brandweer. 

IMG 6110

Voordelen van het Prefab Straatpot Reparatie Systeem:

 
  • Toegang naar hydrant en dienstkraan blijft gewaarborgd;
  • Reduceert trillingen, geluid en onderhoud;
  • De straatpot is snel weer belastbaar;
  • Toe te passen in zowel nieuw werk als in reparatie vakken/werk;
  • Het wegdek kan snel weer worden opengesteld;
  • Veilige en prettige verkeersomstandigheden voor weggebruikers.

Ideale toepassing voor nieuw én renovatie werk

Het PSR-Systeem is snel te plaatsen, waardoor de weg ook weer snel opengesteld kan worden voor verkeer. Het PSR-Systeem is daarom ook perfect toe te passen als reparatie oplossing. Doordat de straatpot overmaats wordt uitgeboord kan de omliggende asfaltschade ook worden aangepakt. Door de betonnen constructie blijven verzakkingen uitgesloten.

Geruisloze constructie

Door de toepassing na de asfaltwerkzaamheden kunnen wij de prefab straatpot perfect op hoogte stellen met het nieuwe óf bestaande asfalt. Zo zijn er geen oneffenheden meer. De ronde overgang zorgt voor minder trillingen voor weggebruikers én aanwonende. Zo is er een duurzame en geruisloze constructie gerealiseerd voor jaren.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor verzakte en/of kapotte straatpotten? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl

Projecten - Prefab Straatpot Reparatie (PSR)

Extra mangaten aanbrengen naar ondergrondse slib opvangkelder. Op DTOP (grondbank) op schipholrijk was het doel om ondergelegen slib opvangkelder makkelijker te kunnen reinigen.

Elke regio is anders.

Heeft u een vraag?

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Noord-West Nederland.

Gijs Rupert

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Noord-Oost Nederland.

Peter de Groot

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Zuid-Nederland.

Nicole Diels

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Wij streven ernaar binnen 24‭ ‬uur reactie te geven‭.‬

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.