Putrand renovatie

Efficiënte oplossing
Hoogwaardige materialen
Minimale verkeershinder
Snel belastbaar

Putrand renovatie: voor elke situatie een passende oplossing; slim, efficiënt en duurzaam

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Creatief in oplossingen
Helaas gaan putranden in het wegdek niet eindeloos mee. Met name putten die niet vakkundig zijn aangelegd, kunnen na verloop van tijd verzakken in het asfalt. Wanneer dat gebeurt, ontstaan er voor alle verkeersdeelnemers gevaarlijke situaties. Door de trillingen en de geluidsoverlast die kunnen ontstaan, worden verzakte putafdekkingen door omwonenden van geasfalteerde wegen ook als hinderlijk ervaren.

Ondanks de strenge wetgeving zijn er in ons land talloze putranden die niet op de juiste hoogte staan. De vakmensen van De Boer & van der Weijde kunnen elk soort putafdekking renoveren met slimme, efficiënte en duurzame oplossingen.

Putrand Renovatie - De Boer & Van der Weijde

Waarom kiezen voor putrand renovatie door de specialisten van De Boer & van der Weijde:

  • Slimme, efficiënte en duurzame oplossingen voor elke situatie;
  • Geschikt voor alle soorten putafdekking;
  • Uitgevoerd door experts met een schat aan kennis en ervaring;
  • Gebruik van hoogwaardige materialen en technieken;
  • Snelle methode die bij uitvoering zorgt voor minimale verkeershinder;
  • Veilige wegen met onopvallende putten die geen overlast geven als resultaat.

Hoogwaardige technieken en materialen

Putrand renovatie vraagt om hoogwaardige technieken en materialen én om de kennis en ervaring van experts. Daarom maken zowel aannemers als wegbeheerders graag gebruik van onze innovatieve diensten. Zij hebben immers baat bij veilige wegen met onopvallende putten die geen overlast geven. Vanzelfsprekend hechten zij ook veel waarde aan kwalitatief hoogstaande methoden die daarvoor zorgen. Omdat we de werkzaamheden voor putrand renovatie slim en snel uitvoeren, garanderen we lange termijn oplossingen met minimale verkeersoverlast. Op die manier brengen we duurzaam wegonderhoud in de praktijk samen met aannemers en wegbeheerders.

De juiste werkwijze

Tussen de gerenoveerde putafdekkingen en het bestaande asfalt ontstaat na de reparatie altijd een ruimte. Wij beoordelen de situatie en daarna kiezen wij voor de juiste werkwijze en materialen. Die kunnen in elke situatie weer anders zijn. Die kunnen we aanhelen met bijvoorbeeld pro-beton in combinatie met een deklaag van asfaltbeton of een laag asfalt. Daarnaast kunnen wij de verzakte putafdekking wegnemen en de inspectieput ombouwen om die geschikt te maken voor het Prefab Putrand Reparatie-systeem of het Gecentreerd Boorsysteem.  

Er zijn verschillende mogelijkheden om de verzakte putafdekking te renoveren. Daarom vinden wij het belangrijk om in goed overleg met de opdrachtgever de juiste werkwijze te bepalen.

Bent u op zoek naar putrand renovatie door middel van slimme, efficiënte en duurzame oplossingen? Neem voor meer informatie contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Projecten - Putrand renovatie

In opdracht van Aannemingsmaatschappij Van Gelder mochten wij aan de slag om elf putafdekkingen gelijk te brengen met de nog aan te brengen deklaag.
Op zaterdag 27 maart en zaterdag 17 april zijn wij op de Deltazijde te Blaricum aan het werk geweest om 65 putafdekkingen aan te brengen.

Elke regio is anders.

Heeft u een vraag?

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Noord-West Nederland.

Gijs Rupert

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Noord-Oost Nederland.

Peter de Groot

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Zuid-Nederland.

Nicole Diels

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Wij streven ernaar binnen 24‭ ‬uur reactie te geven‭.‬

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.