Projecten

Met gepaste trots tonen wij u graag verschillende referentie projecten van De Boer & van der Weijde Infra en Putsteltechnieken.

Filter

Divisie
Divisie
Dienst
Bij De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken zijn we actief in heel Nederland om verzakte en kapotte putafdekkingen in het asfalt te repareren met ons eigen Prefab Putrand Reparatie (PPR) systeem. Zo ook in het dorp Valthermond dat valt onder de gemeente Borger-Odoorn in de provincie Drenthe.
In opdracht van Gemeente Purmerend hebben hij en onze vakmensen Richard Nicolai, Royce Godfriedt en John van Gaalen in de Henri Dunantstraat en het Netwerk zeven keer het Prefab Putrand Reparatie (PPR) systeem aangebracht.
Voor AW Infrabouw heeft De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken op 07 augustus 2023 een mooie opdracht mogen uitvoeren.
In opdracht van Dura Vermeer Infra Regio Noord-West voert De Boer & van der Weijde werkzaamheden uit in de nieuwe wijk Tudorpark te Hoofddorp.

Divisie:

Dienst:

In opdracht van gemeente Het Hogeland (Groningen) mochten wij in diverse dorpen onze PPR techniek toepassen.
In opdracht van Gemeente Deventer mochten wij op de Zwolseweg 10 stuks en Brinkgreverweg 6 stuks PPR toepassen.
Op 5 okt hebben wij in opdracht van KWS Infra 14 putafdekkingen geplaatst op de Hoekweg in Andijk. Het asfalt op de Hoekweg was toe aan onderhoud. Hierdoor hebben wij de voorbereidende werkzaamheden in asfalt gedaan. Bestaande put uitboren, oude stellagen verwijderen, nieuwe fundatieplaat aanbrengen en stalen afdekplaat met centreerdopje toepassen.
Extra mangaten aanbrengen naar ondergrondse slib opvangkelder. Op DTOP (grondbank) op schipholrijk was het doel om ondergelegen slib opvangkelder makkelijker te kunnen reinigen.
In opdracht van D. van der Steen mocht ons team naar de West-Frieslandsingel te Heerhugowaard om daar 14 ronde putafdekkingen en 1 straatpot aan te brengen door middel van  het Gecentreerd Boor Systeem. Dankzij dit systeem
Stukje vakmanschap in de binnenstad van Alkmaar! De Boer & van der Weijde heeft in opdracht van KWS Infra vakkundig gewerkt aan het vervangen van het riool Laat in Alkmaar.

Divisie:

Dienst:

In opdracht van Gebr. van Kessel mocht De Boer & van Der Weijde in Gemeente Hillegom 2x een Prefab Putrand Reparatie toepassen
In opdracht van Gemeente Medemblik mochten wij op een paar locaties in Andijk freeswerkzaamheden uitvoeren.

Dienst:

In opdracht van Aannemingsmaatschappij Van Gelder mochten wij aan de slag om elf putafdekkingen gelijk te brengen met de nog aan te brengen deklaag.
In opdracht van Gemeente Medemblik mocht De Boer & van der Weijde weer een mooie oplossing bieden op de Molenweg in Andijk. Hier hebben wij vijf putafdekkingen mogen renoveren middels ons Prefab Putrand Reparatie-systeem.
Het Groene Lint is een wandelnetwerk dat bestaande groengebieden met elkaar wil verbinden. Het doel is een groene verbinding te creëren van het Amsterdamse Bos tot aan de Westeinderplassen. In opdracht van Aannemingsmaatschappij van Gelder mocht De Boer & van der Weijde fase 1 uitvoeren.

Divisie:

Op woensdag 30 juni zijn we met een team, in opdracht van Heijmans Infra, naar de Basisweg in Amsterdam gereden om 3 straatpotten in te boren door middel van het Gecentreerd Boor Systeem.
In opdracht van BAM Infra & Dura Vermeer Infra heeft De Boer & van der Weijde hard gewerkt aan de aanleg van de riolering op bedrijventerrein De Vaandel.

Divisie:

Dienst:

Op het Distripark in Dordrecht heeft DBVDW Putsteltechnieken 90 putafdekkingen mogen aanbrengen door middel van het Gecentreerd Boor Systeem.
Op zaterdag 27 maart en zaterdag 17 april zijn wij op de Deltazijde te Blaricum aan het werk geweest om 65 putafdekkingen aan te brengen.
Zaterdag en zondag 17/18 april zijn we gestart op de Piet Heinkade te Amsterdam. Dit in opdracht van BAM Infra.

Divisie:

Dienst:

Voor de gemeente Dijk en Waard zijn wij aan de slag gegaan om een aantal putafdekkingen te renoveren door middel van het Putrand Reparatie Systeem.