Inboren straatpotten

Efficiënte oplossing
Hoogwaardige materialen
Minimale verkeershinder
Snel belastbaar

De oplossing voor iedere asfaltweg

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! 

De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken heeft dé oplossing voor het aanbrengen van ronde straatpotten. Straatpotten worden gebruikt om toegang te verkrijgen naar waterafsluiters, gasafsluiters en brandkranen. Door middel van het inboren en aanbrengen van de straatpotten na de asfaltwerkzaamheden, kunnen we de straatpot op gelijke hoogte aanbrengen met het nieuwe asfalt. Dit is een lust voor het oog en bovendien behoren trillingen en geluidsoverlast ook tot de verleden tijd. Het achteraf aanbrengen van straatpotten zorgt voor het reduceren van onderhoud en waarborgt een grotere verkeersveiligheid.

Een straatpot voor een hydrant (ook wel dienstkraan of brandkraan genoemd) is mogelijk middels het PSR systeem.

Inboren straatpotten - De Boer & van der Weijde

Voordelen van het inboren van straatpotten:

  • Duurzaam en slijtvast;
  • Geen hinder met de asfaltwerkzaamheden;
  • Reduceert trillingen en geluid;
  • Snel weer belastbaar;
  • Veilige en prettige verkeersomstandigheden voor de weggebruikers;
  • Ook te gebruiken als reparatiesysteem.

Ronde straatpot

Het inboren van de ronde straatpot biedt tal van voordelen en heeft een duurzaam karakter. Daarom is het systeem een perfect alternatief voor de traditionele vierkante straatpot. Door het inboren wordt een ronde sparing gecreëerd in een volkomen vlakke laag asfalt, recht boven de gas- of waterafsluiter. In deze sparing kunnen we de straatpot precies op hoogte brengen, gelijk aan het nieuwe asfalt. Dit systeem is perfect voor nieuwe wegen. Maar ook bij het vervangen van asfalt deklagen is het een mooie oplossing om voor dit systeem te kiezen.

Naadloze overgang

Het grote voordeel van het inboren van straatpotten is dat er geen hoogteverschil ontstaat tussen de bovenzijde van het asfalt en de bovenzijde van de straatpot. De naadloze overgang zorgt voor een veel hogere belastbaarheid, minder slijtage en minder geluidsoverlast. Bovendien blijft het asfalt rondom een ronde straatpot ook op lange termijn intact. Deze innovatie brengt de belangen van riolering, leidingen en wegen bij elkaar. Straatpotten die zijn geplaatst door middel van ons boorsysteem zijn niet alleen technisch veel beter, maar ook in esthetisch opzicht een grote vooruitgang.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het inboren van straatpotten? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl

Projecten - Inboren straatpotten

Extra mangaten aanbrengen naar ondergrondse slib opvangkelder. Op DTOP (grondbank) op schipholrijk was het doel om ondergelegen slib opvangkelder makkelijker te kunnen reinigen.
In opdracht van D. van der Steen mocht ons team naar de West-Frieslandsingel te Heerhugowaard om daar 14 ronde putafdekkingen en 1 straatpot aan te brengen door middel van  het Gecentreerd Boor Systeem. Dankzij dit systeem
Op woensdag 30 juni zijn we met een team, in opdracht van Heijmans Infra, naar de Basisweg in Amsterdam gereden om 3 straatpotten in te boren door middel van het Gecentreerd Boor Systeem.

Elke regio is anders.

Heeft u een vraag?

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Noord-West Nederland.

Gijs Rupert

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Noord-Oost Nederland.

Peter de Groot

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Zuid-Nederland.

Nicole Diels

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Wij streven ernaar binnen 24‭ ‬uur reactie te geven‭.‬

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.