Gecentreerd Boor Systeem (GBS)

Duurzaam
Kostenbesparend
Snel te plaatsen
Wij staan 24/7 voor u klaar

Ronde putafdekkingen aanbrengen met het Gecentreerd Boor Systeem

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken is dé specialist in het aanbrengen van ronde putafdekkingen door middel van het Gecentreerd Boor Systeem. Dankzij dit systeem behoren asfaltverzakkingen rondom putten tot de verleden tijd. Dit draagt tevens bij aan een goede verkeersveiligheid. Omdat we de putafdekkingen met het Gecentreerd Boor Systeem op de juiste hoogte stellen, helpt dit ook bij het terugdringen van geluidsoverlast.

Met onze grote flexibiliteit zijn wij in staat om optimaal te anticiperen op de voortgang van uw werkzaamheden. Op die manier vormen de putafdekkingen geen belemmering meer bij het aanbrengen van het wegdek.

Ronde putafdekking - Gecentreerd Boor Systeem - De Boer & van der Weijde

Voordelen van het
Gecentreerd Boor Systeem:

  • Tijdens de asfaltwerkzaamheden geen belemmeringen;
  • Duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing;
  • Geen asfaltverzakkingen rondom de putafdekking;
  • Vermindering van geluidsoverlast;
  • Veilige verkeersomstandigheden voor de weggebruikers.

Ronde putafdekking

Het Gecentreerd Boor Systeem biedt tal van voordelen en heeft een duurzaam karakter. Daarom is het systeem een perfect alternatief voor de traditionele vierkante putafdekkingen. Door het Gecentreerd Boor Systeem wordt een ronde sparing gecreëerd in een volkomen vlakke laag asfalt, recht boven de putschacht. In deze sparing kunnen we de putafdekking precies op hoogte brengen gelijk met het nieuwe asfalt. Dit systeem is perfect bij nieuwe wegen, maar ook bij het vervangen van asfalt deklagen is het een mooie oplossing om voor dit systeem te kiezen.

Naadloze overgang

Het grote voordeel van het Gecentreerd Boor Systeem is dat er geen hoogteverschil ontstaat tussen de bovenzijde van het asfalt en de putafdekking. De naadloze overgang zorgt voor een veel hogere belastbaarheid, minder slijtage en minder geluidsoverlast. Bovendien blijft het asfalt rondom een ronde putafdekking ook op lange termijn intact. Deze innovatie brengt de belangen van riolering, leidingen en wegen bij elkaar. Putafdekkingen die zijn geplaatst met het Gecentreerd Boor Systeem zijn niet alleen technisch veel beter, maar ook in esthetisch opzicht een grote vooruitgang!

Wilt u ronde putafdekkingen met het Gecentreerd Boor Systeem laten aanbrengen? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Neem voor meer informatie contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Projecten - Gecentreerd Boor Systeem (GBS)

Voor AW Infrabouw heeft De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken op 07 augustus 2023 een mooie opdracht mogen uitvoeren.
Op 5 okt hebben wij in opdracht van KWS Infra 14 putafdekkingen geplaatst op de Hoekweg in Andijk. Het asfalt op de Hoekweg was toe aan onderhoud. Hierdoor hebben wij de voorbereidende werkzaamheden in asfalt gedaan. Bestaande put uitboren, oude stellagen verwijderen, nieuwe fundatieplaat aanbrengen en stalen afdekplaat met centreerdopje toepassen.

Elke regio is anders.

Heeft u een vraag?

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Noord-West Nederland.

Gijs Rupert

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Noord-Oost Nederland.

Peter de Groot

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Regio Zuid-Nederland.

Nicole Diels

1
2
Selecteer uw regio
E-mail of bel uw vraag

Wij streven ernaar binnen 24‭ ‬uur reactie te geven‭.‬

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.