Waterbouw

Duurzaam
Jarenlange ervaring
Eindeloze mogelijkheden

Beschoeiingen, vlonders en bruggen voor aannemers

Sinds 2006 is De Boer & van der Weijde Infra veelvuldig aan de waterkant te vinden voor het plaatsen van beschoeiingen en grondkeringen, het aanleggen van vlonders en steigers en het plaatsen van houten bruggen.

Onze ervaren vakmensen putten uit een bron van jarenlange ervaring. Daarom gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en bieden we u eindeloze mogelijkheden. Of dit nu om een eenvoudig ontwerp gaat of steigers, vlonders en beschoeiingen met complexe schuine hoeken betreft. U kunt ook een beroep op ons doen voor periodiek onderhoud.

Waterbouw - De Boer & Van der Weijde

Onze werkzaamheden in de waterbouw op een rij:

  • Plaatsen van een beschoeiing om de walkant te beschermen tegen uitspoelen;
  • Plaatsen van een grondkering;
  • Aanleggen van een vlonder;
  • Plaatsen van houten bruggen;
  • Onderhoud aan beschoeiingen, vlonders en bruggen.

Beschoeiing plaatsen

Beschoeiing zorgt voor een goede oeverbescherming. Dit voorkomt afkalving, ofwel: het in elkaar zakken van oevers. Beschoeiing biedt nog meer voordelen. Die kan namelijk ook als grondkering worden gebruikt. In tuinen kunnen hiermee verschillende hoogteniveaus worden aangebracht, waardoor de tuin in sommige situaties ook vergroot kan worden.Daarnaast is het mogelijk om uw tuin te verfraaien met een damwand of beschoeiing. Die zijn ook perfect te combineren met vlonders. Bij een stijlvolle houten vlonder kunt u uw boot aanmeren en natuurlijk is dit ook een prachtige plek om te vissen.

Vlonders en steigers

Door een vlonder of steiger te plaatsen, ontstaat er een unieke mogelijkheid om extra van uw tuin en van het water te genieten. Bij een tuin aan het water is een vlonder of steiger vrijwel onmisbaar. Onze ervaren vakmensen kunnen tevens een vlonder in uw tuin te plaatsen, voor bijvoorbeeld een verharde ondergrond voor uw terras. Bij De Boer & van der Weijde Infra bieden we talloze mogelijkheden en plaatsen we vlonders en steigers volledig naar uw wensen. 

Wilt u een beschoeiing, vlonder of brug laten plaatsen? De vakkundige specialisten van De Boer & van der Weijde Infra staan voor u klaar! Neem voor meer informatie contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Projecten - Waterbouw

Het Groene Lint is een wandelnetwerk dat bestaande groengebieden met elkaar wil verbinden. Het doel is een groene verbinding te creëren van het Amsterdamse Bos tot aan de Westeinderplassen. In opdracht van Aannemingsmaatschappij van Gelder mocht De Boer & van der Weijde fase 1 uitvoeren.

Divisie:

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.