Wegenbouw

Oplossingsgericht
Jarenlange ervaring
Optimaal eindresultaat
Directe communicatie

Creatieve en oplossingsgerichte partner in wegenbouw

Bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren specialist op het gebied van wegenbouw en het aanleggen van straatwerk? Voor het woon- of bouwrijp maken van projecten, het verwijderen van oude bestrating en asfalt-deklagen, de aanleg van funderingen en dijkverzwaring en bestratingswerkzaamheden, bent u bij De Boer & van der Weijde Infra aan het juiste adres.

In combinatie met grondwerk en riool aanleg, de creativiteit en de oplossingsgerichte werkwijze van onze vakmensen, zorgen we bij elk project voor een optimaal eindresultaat.

Wij kunnen u in de wegenbouw van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

  • Het uitbreken van (oud) bestratingsmateriaal en asfaltverharding;
  • Het uitgraven van het wegcunet en voorbereiding voor asfalteren;
  • Het aanleggen van het regen- en vuilwaterriool;
  • Het plaatsen en aansluiten van kolken;
  • Het opmetselen van inspectieputten;
  • Het bijrijden van bestratingsmateriaal met (mini)shovels en mobiele graafmachines;
  • Het (machinaal) aanleggen van straatwerk met minishovels en midi graafmachines;
  • De aanleg van funderingen en dijkverzwaring;
  • Het plaatsen van straatmeubilair.

Jarenlange ervaring

Wij staan voor jarenlange ervaring, betrouwbaarheid en directe communicatie. De Boer & van der Weijde Infra heeft de schaalgrootte om direct te kunnen helpen en kwaliteit te kunnen leveren, maar is nog compact genoeg om te zorgen voor een persoonlijk gevoel. Binnen de wegenbouw komen al onze activiteiten samen. Met ervaren vakmensen en modern materieel, kan De Boer & van der Weijde Infra ieder wegenbouw project uitvoeren.

Machinaal bestraten

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere het machinaal aanleggen van straatwerk met minishovels en midi graafmachines. Machinaal straten maakt het bestraten van terreinen voor stratenmakers eenvoudiger. Door het gebruik van machines wordt het werk voor de stratenmakers lichter, omdat de bestrating niet meer met de hand hoeft te worden aangepakt. Bovendien zorgt het gebruik van machines er ook voor dat het werk sneller kan worden uitgevoerd. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de bestrating.

Zoekt u een oplossingsgerichte en creatieve partner in wegenbouw? Onze vakmensen staan voor u klaar! Neem voor meer informatie contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Projecten - Wegenbouw

Zaterdag en zondag 17/18 april zijn we gestart op de Piet Heinkade te Amsterdam. Dit in opdracht van BAM Infra.

Divisie:

Dienst:

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.