Prefab Putrand Reparatie (PPR)

Innovatief systeem
Minimale verkeershinder
Duurzaam & Slijtvast
Snel belastbaar

De innovator in het repareren van de putafdekking

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Verzakte en/of kapotte putranden in het geasfalteerde wegdek? De Boer & van der Weijde biedt dé oplossing! Ons eigen Prefab Putrand Reparatie systeem is uiterst geschikt om verzakte en/of kapotte putafdekkingen in het asfalt te repareren. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van een prefab betonnen ring.

Het Prefab Putrand Reparatie systeem stelt ons in staat om zeer snel te werken; daardoor ondervindt het verkeer minimale hinder. Het wegdek kan spoedig weer worden opengesteld en er zijn geen asfaltwerkzaamheden meer nodig.

Prefab Putrand Reparatie - De Boer & Van der Weijde

Voordelen van het Prefab Putrand Reparatie systeem:

  • Duurzaam en slijtvast;
  • Reduceert trillingen en geluid;
  • Het wegdek kan snel weer worden opengesteld;
  • De putafdekking is snel weer belastbaar;
  • Veilige en prettige verkeersomstandigheden voor de weggebruikers.

Duurzame en slijtvaste constructie

Met ons eigen Prefab Putrand Reparatie systeem herstellen wij een putafdekking binnen een dagdeel. Voor wij onze werkzaamheden starten, beoordelen we de situatie ter plaatse tot in detail. Waar bevindt zich de putafdekking, hoe groot is de asfaltschade rondom de putafdekking en hoeveel verkeer rijdt er dagelijks overheen? Wanneer we deze gegevens in kaart hebben gebracht, komen onze experts ter plaatse met ons gespecialiseerde gereedschap en materieel. Wij starten met het uitboren van het omliggende asfalt én de putafdekking. 

Vervolgens worden de stellagen gecontroleerd en hersteld. Veelal zijn de stellagen waar de putafdekkingen op staan, versleten of vergaan door de invloed van rioolgassen. De volgende stap is het plaatsen van de zeer slijtvaste betonnen ring én de nieuwe putafdekking. Binnen een uur na het afronden van onze werkzaamheden kan het wegvak weer worden opgesteld en is het weer veilig voor alle weggebruikers. De duurzame constructie kan weer jaren mee!

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor verzakte en/of kapotte putafdekking? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl.

Projecten - Prefab Putrand Reparatie (PPR)

In opdracht van gemeente Het Hogeland (Groningen) mochten wij in diverse dorpen onze PPR techniek toepassen.
In opdracht van Gemeente Deventer mochten wij op de Zwolseweg 10 stuks en Brinkgreverweg 6 stuks PPR toepassen.

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.