Riool aanleg

Complete oplossingen
Proactief
Één aanspreekpunt
Professionele uitvoering

Vakmanschap in aanleg van riolering

De Boer & van der Weijde Infra is de professionele partner in het aanleggen van een goed werkend rioolsysteem voor het afvoeren van vuil- en regenwater. Wij beschikken over alle kennis en ervaring om een hoofdriool aan te leggen en hebben professionaliteit en kwaliteit hierbij hoog in het vaandel staan. Binnen dit specialisme werken wij met diverse volwaardige rioolploegen, uitgerust met modern materieel en gereedschap. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanleg van huisaansluitingen op het riool.

Rioolaanleg - De Boer & van der Weijde

De expertise in riool aanleg van De Boer & van der Weijde kort samengevat:

  • Professioneel uitgeruste rioolploegen met eigen rioolcontainers of compleet ingerichte rioolbus;
  • Respect voor de omgeving, veiligheid en milieu tijdens de werkzaamheden;
  • Aanleg van het hoofdriool én huisaansluitingen, inclusief het grondwerk;
  • Mogelijkheden om riooltechniek en grondwerk gecombineerd in te zetten;
  • Opdrachtgevers hebben één vast aanspreekpunt bij de diverse werkzaamheden;
  • Hierdoor kunnen wij proactief handelen en een goed advies geven én dit meenemen in de uitvoering.

Deskundige uitvoering

De Boer & van der Weijde Infra is de professionele partner voor zowel gemeenten, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren, bij het aanleggen van riolering. Het aanleggen van een riool is een precies en nauwkeurig werk om de juiste berging van regen- en vuilwater te realiseren. Verkeerde aanleg veroorzaakt vaak ergernis en (stank)overlast.

Integrale werkwijze

Wij bieden graag een complete oplossing. Onze rioolspecialisten inventariseren de situatie nauwkeurig, maken hier een goed werkbaar plan op en voeren de werkzaamheden op deskundige wijze uit. Tevens kunnen wij het voorbereidende grondwerk uitvoeren met onze graafmachines.

Indien gewenst, kunnen we de aanleg van riolering combineren met de aanleg van wegen of bestrating.

Wilt u riolering laten aanleggen? De specialisten van De Boer & van der Weijde Infra staan voor u klaar met een integrale aanpak! Neem voor meer informatie contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Projecten - Riool aanleg

In opdracht van Dura Vermeer Infra Regio Noord-West voert De Boer & van der Weijde werkzaamheden uit in de nieuwe wijk Tudorpark te Hoofddorp.

Divisie:

Dienst:

Stukje vakmanschap in de binnenstad van Alkmaar! De Boer & van der Weijde heeft in opdracht van KWS Infra vakkundig gewerkt aan het vervangen van het riool Laat in Alkmaar.

Divisie:

Dienst:

In opdracht van BAM Infra & Dura Vermeer Infra heeft De Boer & van der Weijde hard gewerkt aan de aanleg van de riolering op bedrijventerrein De Vaandel.

Divisie:

Dienst:

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.