Voorbereiden putafdekkingen in korrel in Tuitjenhorn

33 Puttafdekkingen in Tuitjenhorn op de Koorndijk voor KWS Infra.

Voordat de putafdekkingen in nieuw asfalt geplaatst kunnen worden moeten deze eerst voorbereid worden. Het voorbereiden kan op 2 manieren gebeuren. Ombouwen in asfalt of ombouwen op korrel.

In Tuitjenhorn bereiden wij deze voor op korrel. Nadat het riool geplaatst is wordt er een vierkant afdekplaat geplaatst op het kegelstuk en ingemeten d.m.v. GPS. Nadat de korrel hierover geplaatst is wordt de riool put gemarkeerd waardoor de kraan de korrel vrij kan graven van de vierkante stalen afdekplaat.

Het kegelstuk wordt vrij gemaakt van korrel en stof waarna Poltec wordt toegepast. De fundatieplaat wordt op de Poltec gesteld. Als de fundatieplaat gesteld is wordt er een ronde stalen afdekplaat op het mangat geplaatst met centreer dopje. Het centreerdopje wordt ingemeten d.m.v. GPS zodat daarna de deklaag erover heen gedraaid kan worden.

Wanneer de deklaag gelegd is kan DBVDW Putsteltechniek de nieuwe putafdekkingen plaatsen.

 

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

De Boer & van der Weijde Putsteltechnieken, de specialist in het aanbrengen van ronde putafdekkingen, pakt ook graag de voorbereidende werkzaamheden aan. Op deze manier kunnen we onze opdrachtgevers ontzorgen en een hoogwaardige kwaliteit waarborgen.

Met onze grote flexibiliteit en hoge capaciteit geven we de doorloopsnelheid van uw project een flinke boost. Doordat wij de putafdekkingen verwijderen voordat de asfalt frees werkzaamheden beginnen vormen deze geen obstakels meer tijdens de (frees) werkzaamheden.