Self Level Putafdekkingen

Efficiënte oplossing
Hoogwaardige materialen
Minimale verkeershinder
Snel belastbaar

Self Level systeem bij renovatie of vervanging van bestaande putafdekkingen

Voor het renoveren of vervangen van bestaande putafdekkingen biedt het toepassen van het self level systeem tevens een perfecte oplossing. Dit staat ook bekend als zelf-nivellerende putranden.

Met behulp van onze boorunit kunnen we de oude putafdekking uitfrezen. Zo bewerkstelligen we in één werkgang het verwijderen en uitbreken van de oude putafdekking en brengen we een ronde liplas in de bestaande asfaltdeklaag aan. Op die manier kunnen we snel en secuur te werk gaan.

Self Level Putafdekking - De Boer & Van der Weijde

Voordelen van het Self Level Putafdekkingen systeem:

  • Zowel de putafdekking als de fundatieplaat kan na het asfalteren worden aangebracht;
  • Omdat de putafdekkingen achteraf worden aangebracht, treedt er geen hoogteverschil op met het nieuw aangebrachte asfalt;
  • Geen hinder van de putafdekkingen tijdens het asfalteren;
  • Minder geluidsoverlast voor omwonenden;
  • Veiliger voor weggebruikers.

Vakkundig en ervaren

Na het uitfrezen van het asfalt, wordt de fundatieplaat van de Self Level putafdekking aangebracht. De Boer & Van der Weijde Putsteltechnieken BV beschikt over vakkundige en ervaren metselaars die in deze werkgang ook het bovenste gedeelte van het metselwerk en de stellagen kunnen vervangen. Zodra de fundatieplaat is aangebracht, wordt op de putschacht een ronde mal geplaatst. Hier omheen wordt – veelal in samenwerking met de opdrachtgever – het asfalt aangebracht. Omdat het nieuwe asfalt tussen het bestaande asfalt en de ronde mal wordt aangebracht, kunnen we dit goed verdichten. Vervolgens verwijderen we de mal en wordt de Self Level putafdekking geplaatst en ingewalst.

Vernieuwende werkwijze

Met Self Level putafdekkingen bedienen wij onze opdrachtgevers met een vernieuwende werkwijze om bestaande putafdekkingen te renoveren en te vervangen. Met dit zelf-nivellerende systeem brengen we de Self Level op een betere manier aan in de asfaltdeklaag. Zo komt de putrand nooit te hoog of te laag, maar altijd vlak en strak in het wegdek te liggen. Bijkomend voordeel is dat de putrand het wegprofiel volgt wanneer die in de toekomst eventueel wordt ingeklonken.

Wilt u het Self Level systeem van De Boer & Van der Weijde Putsteltechnieken BV inzetten bij renovatie of vervanging van bestaande putafdekkingen? Neem voor meer informatie contact met ons op via: 088-0276800 of info@deboerenvanderweijde.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Informatie / Offerte aanvragen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw wens in kaart hebben. Vanuit uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen om alles door te spreken.