Samen sterk, bedrijfsuitje team De Boer & van der Weijde zaterdag 27-05-23

Op zaterdag 27-05 heeft De Boer & van der Weijde met een groot deel van het bedrijf een fantastisch bedrijfsuitje gehad.
Onder begeleiding van het Oorlogsmuseum Medemblik hebben wij een varend ponton mogen bouwen met materieel zoals deze ook in de WOII werden gebruikt voor het vervoeren van o.a. vrachtwagens.
Gestart met ontvangst en de welbekende groepsfoto zijn wij met 3 vrachtwagens naar locatie gebracht om het ponton te gaan bouwen.
Alleen door als team samen te werken en te overleggen kon het ponton gebouwd worden. Mooi om te zien hoe dit zo vanzelf ging en iedereen zijn/haar steentje bij heeft gedragen.
Eenmaal het ponton in elkaar kon de vrachtwagen erop en kon getest worden of alles goed was gegaan. De vrachtwagen en het ponton zijn blijven drijven en droog gebleven, een aantal van onze collega’s hebben elkaar zwemles gegeven!
De dag hebben we gezamenlijk afgesloten in het Oorlogsmuseum Medemblik die voor ons de traditionele Blauwe hap hebben geserveerd, een aantal rondes van het spel Hints en oudhollandse spelletjes hebben geregeld. Een compleet en uitstekend verzorgde dag!
Trots op ons team en mooi om te zien hoe iedereen deze dag tot een feest heeft gemaakt.